Villa Till Försäljning I Provinsen Bergamo | Lionard 

Villa till försäljning i provinsen Bergamo

full screen
50 Foto
I provinsen Bergamo finns denna vackra egendom till försäljning belägen bland grönska och med alla bekvämligheter. Egendomen består av en huvudvilla med en lantgård från 1600-talet och en byggnad för vinframställning, tre delar av den totala ytan på 1800 m2 präglas av en imponerande arkitektur. Huvudvillan har fem våningar och en hiss. Bottenvåningen har ljusa och stora ytor med representationsrum, matsal, kök, kontor samt en stor veranda som kan rymma luncher, middagar och events för ett stort antal gäster. De andra våningarna har sovrum med badrum. Källarvåningen har en relaxavdelning med ett stort biljardrum och flera teknikrum. Mittemot huvudvillan finns ett annex med bostad för personalen och en källare för lagring av viner. Kapellet som ligger bredvid har skulpturer och målningar som gör egendomen högtidlig och unik. Egendomen är omgiven av en härlig park och en vacker pool som är inbäddad bland grönska med utsikt över de omgivande kullarna. 11 hektar mark tillhör egendomen varav en del används för produktion av utmärkta viner av hög kvalitet. 
Tekniska detaljer
Region: Lombardiet 
Provins: Bergamo

Boyta: 1.800 m2 
Markyta: 11 hektar 

Huvudvilla 
Källare för lagring av viner
Kapell 
Park 
Pool 
Garage

Bergamo 6 km – Brescia 60 km – Milano 60 km – Flygplats Bergamo Orio al Serio 12 km 
Rif: 3526
Pris: € 8.000.000

villa i bergamo

villa till försäljning i bergamo
villa i bergamo till försäljning

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Bergamo

Bergamo, huvudstaden i provinsen Lombardiet är känd för att vara uppdelad i två delar: staden Alta, omgiven av murar och ligger högt placerad och staden Bassa som är rik på historia men har moderniserats tack vare urbanisering. Staden kallas för “la città dei Mille” på grund av invånarna i Bergamo som deltog i expeditionen som leddes av Giuseppe Garibaldi under enandet av Italien. Bergamo är rik på många monument som lockar miljontals turister varje år, inklusive Piazza Vecchia, la cattedrale di Santa Maria Maggiore, la Cappella del Colleoni, il Palazzo della Ragione och stadsmurar som skyddade Bergamoområdet från fiendens attacker.