Villa Till Salu Vid Sjön Bracciano | Lionard 

Villa till salu vid sjön Bracciano

full screen
48 Foto
flag The description is automatically translated while we translate in your language. Read the original text on www.lionard.com
Denna underbara villa till salu ligger i Bracciano , och har en exklusiv utsikt över sjön Bracciano.
Denna villa till salu med utsikt över sjön ligger i ett lugnt bostadsområde omgivet av natur. Det mäter 600 m2 totalt och har extraordinära fasader med stenprofiler alternerade med rosa gips.
Villan har flera nivåer: bottenvåningen är hem till ett ljust vardagsrum med stora fönster med utsikt över en yttre veranda. På bottenvåningen finns också en rymlig entréhall, ett vardagsrum med öppen spis, matsal och en studie.
En trätrappa leder till övervåningen, där det finns sovrummet, bestående av fem sovrum. Dessa rum och trägolv tänds av stora fönster och har inretts med stor uppmärksamhet på detaljer för att göra dem varma och förtrollande: en drömplats där du kan koppla av och njuta av den underbara utsikten över omgivningen.
Detta är den perfekta platsen för att fullt ut uppskatta de trevliga dagarna som erbjuds av denna region. Fastigheten är i själva verket omgiven av en frodig park som mäter 2.000 m2 och är hem för en fantastisk pool med ett solarium där du kan koppla av på varma sommardagar. Utomhus finns också en trevlig veranda där du kan ha underbara måltider med familj och vänner.
Denna egendom till salu är färdig med ett fullt utrustat källarrum.

Tekniska detaljer
Region: Lazio
Provins: Roma
Kommun: Bracciano

Inre yta: 600 m2
Extern yta: 2.000 m2

5 sovrum
4 badrum
Simbassäng
Trädgård
Sjöutsikt

Roma 60 km - Viterbo 50 km - Ostia 50 km - Rom Fiumicino flygplats 50 km

Rif: 3371
Pris: € 2.400.000

villa till salu bracciano, bracciano, villa till salu rome

villa i Bracciano, Rom villa
lake bracciano

Kontakt

För att på bästa sätt matcha dina behov så var vänlig fyll i formuläret och specificera vilket språk du vill bli kontaktad på. Lionard kommer att svara dig inom kort

Namn *
Efternamn *
E-post*
Telefon*
Företag
Språk*
Land *
Meddelande *
Privacy *
Jag godkänner vilkoren enligt lagen D.Lg. 196/03.

Tel.: +39 055 0548100

Lake Bracciano

Rom är Italiens huvudstad, har en viktig historia och tidlös magi; Det anses vara den första megalopolisen i mänsklig historia, hjärtat av viktiga forntida civilisationer, huvudstaden i det romerska riket och det latinska språket.
Ett varierat territorium med ett varierat naturlandskap är en av dess huvuddrag, men i första hand är Rom hem för en oändlig mängd monument som har ett stort konstnärligt och historiskt värde: det antika Colosseum, det kejserliga forumet, Pantheon, St Peter's Cathedral och Capitoline Hill olika historiska byggnader, charmiga fontäner, vackra piazzor, historiska bågar, århundraden gamla broar och mycket mer.
Det finns många fashionabla gator och exklusiva områden i Rom, hem för att drömma hem, eleganta lyxiga lägenheter och fantastiska boenden av stort värde.
Du hittar dessa fastigheter också i Rom e: s omgivning, på Lazios gröna kullar eller i en exklusiv position på bergen, men bara några kilometer från Rom och allt som denna stad kan erbjuda.